Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Swish
Hög kvalitet / Säkra betalningar / Fråga oss på [email protected]

Om oss

Om Pyssl

Pyssl grundades strax innan julhandeln 2023 av Christoffer och Mattias. Två entreprenörer med lång erfarenhet av försäljning och produktdesign, som älskar alla typer av hantverk. Vi gick in i Pyssl med ambitionen att tillverka handgjorda, personliga produkter av premiumkvalitet, till ett pris som gör det möjligt för att i stort vem som helst ska få tillgång till unikt designade heminredningsprodukter. Vi vill sätta hantverket i fokus, tillsammans med en förstklassig köpupplevelse. 

Julhandeln lärde oss mycket. Vi fick ett stort gensvar som bekräftade våra tankar om att affärsidén skulle fungera. Vi såg också områden där vi hade stor förbättringspotential. Efter 2023 satte vi oss ner och strukturerade om e-handeln till det ni ser idag. Samtidigt bestämdes det att Christoffer skulle ta över Pyssl i sin helhet. Mattias finns fortfarande med i Pyssl men i en mer design-inriktad roll än tidigare. 

Nu tittar vi framåt och planerar mängder av nya produkter, i befintliga samt nya spännande segment. Vi implementerar nya sätt att arbeta för att ge alla befintliga och nya kunder en fantastisk köpupplevelse. Vi hoppas att vi får chansen att göra dig till en nöjd kund under 2024 och kommande år!

Om Christoffer

Under en väldigt lovande karriär inom sälj och arbetsledning i fordonsindustrin fick jag tyvärr en hel del problem med hälsan. Flera kroniska diagnoser som verkade avlösa varandra. Efter många försök att gå tillbaka till min sälj-/arbetsledarroll resulterade det tyvärr i att jag fick lämna min tjänst i fordonsbranschen. Efter flera år av läkarbesök, testande av nya mediciner och rehabiliteringsprogram fick jag till sist höra att "nu har vi testat allt". 

Jag var inte redo att ge upp, det finns inte i mitt DNA. Efter många långa funderingar, och samtal med min fantastiska sambo bestämde jag mig för att gå all in och starta ett hantverksföretag. Jag har alltid velat bli min egen chef och om det skulle finnas något tillfälle att försöka så är det nu! Jag tömde sparkontot och byggde om hela garaget, köpte verktygen jag behöver och med försiktiga steg tog jag mig framåt en liten bit i taget. Strax därefter hittade jag Mattias och vi märkte snabbt hur vi kunde komplettera varandra. Strax därefter föddes Pyssl.

Pyssl bedrivs helt och hållet från mitt garage i Svedala, en liten bit utanför Malmö. Jag är långt ifrån "klar" med garaget och jag har hur mycket planer som helst på hur jag kan utveckla och avancera till nya produktsegment med nya utmaningar, en liten bit i taget. Jag tar till mig all feedback jag stöter på, om ni har synpunkter på e-handeln, produkterna, kundservicen eller vad som helst där emellan är ni varmt välkomna att höra av er! Jag är bara ett mail bort och jag svarar med glädje på varje meddelande!

Vänliga hälsningar,

Christoffer